onsdag 16. mars 2011

Update =)

Heija ^^

Kanskje på tide å blogge litt igjen, får ta det jeg husker, starter med London turen iallefall.

Sist jeg skrev var avreise dagen te London, 21 februar.
Det ble en litt for spennende og stressende dag, for når jeg kom te Asker med toget stod ingen stebror på sporet med passet mitt, så jadda, jeg visste brått ikke om det ble noen tur eller ei.
Dro iallefall inn te Oslo med tanken om å skaffe meg et nødpass.
Fikk fiksa så togbilletten min ble endra te neste tog te Rygge (som også var det siste jeg kunne ta for å rekke flyet) og tura meg for å finne denna politistasjon som gir ut nødpass.
Når jeg kom dit, etter mye om og men og ørten telefoner fra mamma, så ringer mamma og sier stebrodern hadde overført penger te meg.
Jeg bestemte meg for å ta en bråsjangs og dra tebake te Oslo s og ta toget te Rygge å satse på at døm var bemanna der.
Når jeg kom te Rygge ble det dagens så langt store høydepunkt, for døm var bemanna! =D
Ca 25-30 min før gaten min stengte (trur jeg) fikk jeg nødpass, sjekka inn bagasje og kjøpte meg no frokost, endelig kunne jeg slappe av!
Flyturen sov jeg for det meste, var ganske deilig etter nesten 24 timer oppe.

Vel fremme i London klarte jeg å sose rundt uten å helt skjønne hvor jeg sku, men etter litt leting og hjelp fra en kjempe koselig dame og hennes søte lille datter kom jeg meg til Earls Court, sjekka inn på hotellet, skifta og dusja før jeg gikk ut å kjøpte meg onomnomnom Starbucks kaffe og mat.
Hadde bestemt meg for litt småshopping den dagen så dro te High Street Kensington og handla det jeg sku og var med et 64 pund fattigere på den handleturen.
Resten av dagen gikk te å finne meg middag og ellers bare slappe av på hotellet.

Dagen etter dro jeg ut te Siri, sku sove der en natt ^^
Vi babla og lo og koste oss, handla på HMV, begge to for for mye penger, vi spiste god middag ute og slappa av =)
Tebake der Siri bor så vi The Tattoist, jeg husker ikke om vi så flere filmer iallefall, men jeg husker jeg sa no ala "Det var jo kjempe smart av meg å se den filmen her 2 dager før jeg ska ta min første tatovering"
Uansett, filmen var faktisk ganske bra og jeg kommer te å se den igjen ^^

Onsdagen sku Siri være med meg tebake te London, før vi dro fra Siri og inn mot London lagde Siri frokost, og jeg så kresen som jeg er var ve litt småskeptisk, men maten var god den.
Også spiste vi is, sånn saftis i sånn plastikk, og jeg klarte å si "Mmmm, it's too hard" og fikk et merkelig blikk fra Siri, heldigvis er jeg en person som ser på den morsomme siden og nå bare ler jeg av det =P
På toget satt jeg og Siri og hadde en igunn ganske artig samtale, Siri hadde lyst å "kidnappe" han mannen som satt ovenfor oss blandt anna, grunnen kan vi få ha for oss selv =P
Rett før vi var fremme i London med toget spurte mannen oss hvor vi var ifra, han var igrunn ganske koselig ^^
Vi dro te hotellet mitt og slappa av bittelitt før vi stakk ut, jeg klarer ikke helt huske hva vi gjorde først, men iallefall, vi endte med å gå på kino, innom HMV again og spise mc'ern mat (som btw er SÅÅÅÅÅ mye bedre i England enn i Norge).
Etter Siri dro te King's Cross for å dra hjem stakk jeg tebake te hotellet for å slappe av og prøve å få meg en del søvn før torsdagens tatoveringstime.
Det viste seg å bli ganske vanskelig, trur jeg fikk 3 eller 4 timers søvn.

Stod iallefall opp og fant ut hvordan jeg sku komme meg dit jeg sku, stakk ut å kjøpe meg kaffe og tok tuben dit jeg sku, kjøpte meg mat og fant tatoveringsstudioet. Det åpnet ikke på 15-20 min når jeg kom dit så jeg gikk frem og tebake og var rett og slett ganske nervøs.
Studioet åpnet, koselige dama som sku tatovere meg dreiv å tegna tatoveringa mens jeg stod å så på, ho ble ikke fornøyd på en stund men endte med noe som sku vise seg og bli helt fantastisk, litt over 3 timer, bittelitt smerte, leing og småsnakking var tatoveringa ferdig, jeg 2100 kr fattigere og hadde fått min stolthet og elskede tatovering på skulderen <3

Jeg kjøpte meg no mat før jeg dro tebake te hotellet og slappa av og tok dagen med ro.

Fredagen kom pus og Christian, jeg ble sittende utenfor hotellet vi sku bo på ganske lenge, men det var helt greit for det var ikke spesielt kaldt ute den dagen.
Etter en del timer kom de nå iallefall, vi sjekka inn og kom oss opp på rommet, etter en liten stund dro vi ut å spiste middag =)
Resten av kvelden gikk te avslapping og babling og sånn ^^

Resten av London gikk te avslapping, sosing rundt, god mat, tur te Cambden i regnvær, jeg møtte Siri og Katrine.
Pus og Christian kjøpte seg et spill som heter Dirty Minds, Siri, Katrine og jeg spilte det te mye latter og dirty tanker (men det er jo meninga med spillet)

Tirsdag 1 mars var hjemreise dag, jeg ble henta av mamma og Erling på togstasjon i Asker og den dagen var det godt å komme hjem te egen seng og norsk tv og masse sånn =)

Hva mer har skjedd siden sist?

Torsdag forrige uke var jeg, Mishan og Veronica publikum på Golden Goal, gratis øl og gode venner, hva slår det?
Ble en tur på Elsker etterpå, og det angrer jeg egentlig igrunn på, trur jeg bare burde dratt hjem, men gjort er gjort, det var iallefall tidvis koselig.

Hmmm, jeg passa Isak i helga som var, slitsomt var det i grunn, men koselig og ^^
I morgen, ganske nøyaktig om 24 timer setter jeg meg på bussen te Grimstad og blir te søndag, lørdag er det hore/hallik party og jeg gleder meg generelt masse te å komme meg sørover igjen ^^

Nå aner jeg ikke hva jeg ska blogge om så bloggast ^^

Ingen kommentarer: