mandag 2. mai 2011

Kom mai du skjønne milde

Hellu bloggen =)

Jeg har rett og slett ikke følt for å blogge på lenge, men siden dette på en måte også er min dagbok på nett så kan jeg ve blogge litt =)

Det er mai, om 15 dager er det 17 mai, unger går i tog med barnehagen eller skolen og roper hipp hipp hurra, russen springer rundt med russeklær og russekort å gjør russeknuter og fester til langt på natt.
Solen varmer som bare det, folk sitter gjerne ute å griller og drikker en kald øl eller to eller tre.
Folk ser frem te sommer, skoleinntak og ferie, til å kunne gjøre som de ve, være ute lenge siden det ikke er en skolekveld, grillkvelder med gode venner, og noen ser frem te fløtting.

Jeg ser frem te mye, men kan først skrive litt om april måned.

April måned er nettopp ferdig, det har vært en koselig måned egentlig.
Musikkvideo innspilling for Sassy Kraimspri, bandet som ei venninne av meg spiller i, bytur med koselige folk ifra gs chatten, besøk fra en kompis også var jeg hos min søstern i 13 dager, egentlig sku jeg bare feire påske, men ble en uke ekstra. Kom hjem derifra i går =)

Hos min søstern så har det vært 13 fine dager, vært på badeland, lekeland, kino 2 ganger (en med unger og en uten), tur i Kulås parken og grilling i skogen på påskeaften. Har ellers grilla masse, vært ute i det fine været med ungene, spilt Risk, spist god mat og sett bra filmer =)

Det var april måned for meg =)

Nå ligger jeg hjemme i senga mi, våkna for 20-30 minutter siden og ska slappe av =)
Om 13 dager reiser jeg tebake te søstern og blir der til 26 mai, 26 mai reiser jeg nemlig te Ronja <3 Og hos Ronja blir jeg te 30 mai om jeg har skjønt alt rett ^^
Miih, jeg gleder meg! <3 Ja blir 5 timer med buss, men jeg har pcen, jeg har bøker og jeg har musikk, da burde turen gå fint ^^
Nå gjelder det bare å finne noe å bruke tiden på de neste 24 dagene ^^

Men nå veit jeg ikke hva mer jeg ska skrive, så bloggast ^^

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Moro å lese bloggen din- har blitt følger. :)Blir glad om du blir følger av min også!

The Beloved Girl sa...

Takk Ingrid, ska begynne å skrive litt mer regelmessig nå ;)
Ska jeg gjøre vettu, greit å ha no å lese på te tider ^^